Vepřové řízky s kyselou smetanou

60 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
45 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
195 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky z omyté vepřové kýty odblaníme, naklepeme, protkneme proužky slaniny a osolíme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a řízky na něm po obou stranách opečeme. Podlijeme vývarem, pánev přiklopíme a dusíme doměkka.
  • 3
    Ke konci dušení přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, přidáme rajčatový protlak a nasekané kapary. Vše ještě 5 minut povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.