Jednoduchý recept

Skopové maso s kapustou a bramborami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7458

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 3 000kJ
12% Sacharidy 43 g
65% Tuky 49 g
16% Sodík 325 mg
55% Bílkoviny 31 g

Skopové maso s kapustou a bramborami postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso omyjeme, vykostíme a nakrájíme na kostky. Z kostí uvaříme vývar.

2

Cibuli rozkrájenou na kroužky podusíme na másle, přisypeme k ní nakrájené maso, osolíme a chvilku podusíme bez podlévání. Později maso podlijeme vývarem z kostí.

3

Kapustu omyjeme, necháme okapat, nakrájíme na silnější proužky. Brambory nakrájíme na kostky a spolu s rozkrájenou kapustou přidáme k poloměkkému masu. Přilijeme trochu vývaru, opepříme dle potřeby přisolíme.

4

Pokrm necháme dusit přikrytý do té doby, než brambory změknou. Nesmějí být však rozvařené a pokrm nesmí být kašovitý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept