Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7464

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Lilek
0,3 l Mléko polotučné
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
70 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 691kJ
6% Sacharidy 23 g
71% Tuky 53 g
17% Sodík 341 mg
54% Bílkoviny 30 g

Lilková musaka s masem postup přípravy receptu:

1

Lilky nakrájíme na plátky a vložíme je na 1 hodinu do osolené vody. Potom je smažíme na tuku dočervena.

2

Mleté maso podusíme na zpěněné, jemně nakrájené cibuli s trochou vody. Osolíme, opepříme, přidáme papriku a a rozmačkaná rajčata.

3

Do vymazané zapékací mísy klademe střídavě vrstvu lilků a vrstvu masa, navrch dáme lilky. Pečeme dozlatova, zalijeme mlékem s vejci a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept