Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 7484

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kg Skopové maso přední
50 g Slanina vepřová
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 965kJ
3% Sacharidy 10 g
52% Tuky 39 g
22% Sodík 443 mg
38% Bílkoviny 22 g

Skopové maso se zelím postup přípravy receptu:

1

Omyté maso zalijeme do roviny vodou, osolíme a vaříme.

2

K poloměkkému masu přidáme zelí rozkrojené na čtvrtky. Během vaření přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a slaninu.

3

Před koncem varu přidáme do pokrmu jíšku připravenou se sádla a mouky. Šťávu zapražíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept