Jednoduchý recept

Bucatini s pancettou a ostrou tomatovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7549
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 kávová lžička Chilli paprička sušená
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový
180 g Pancetta
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
60 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Bucatini
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 200kJ
19% Sacharidy 67 g
28% Tuky 21 g
34% Sodík 674 mg
34% Bílkoviny 19 g

Bucatini s pancettou a ostrou tomatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Bucatini uvaříme v osolené vodě ve velkém hrnci do změknutí.

2

Pancettu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme najemno a dáme restovat na pánev na olej /extra panenský/.Až zesklovatí přidáme konzervovaná nakrájená rajčata a vločky červené papričky.Restujeme asi 15 minut na mírném ohni.

3

Scezené těstoviny přidáme na pánev a dvě minuty mícháme při střední teplotě.Vše přendáme do nahřáté mísy a posypeme nastrouhaným pecorinem. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept