Zdravý recept

Hovězí vývar do základních receptů

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7553

Ingredience

10 ks Bazalka
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 kg Hovězí maso přední
1 kg Kosti hovězí řídké
1 ks Mrkev kořen
5 ks Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

240% Kalorie 4,732 kcal
Kilojoule 19 798kJ
10% Sacharidy 37 g
814% Tuky 611 g
273% Sodík 5 g
915% Bílkoviny 515 g

Hovězí vývar do základních receptů postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce s vodou dáme maso,kosti,všechnu zeleninu,sůl.Prudce přivedeme do varu a vaříme asi 2 hodiny.Vyndáme maso a kosti. Maso dáme stranou.Jakmile vývar vychladne sebereme a vyhodíme vrstvu tuku,která se utvořila na povrchu.Vývar použijeme do jednotlivých receptů.

Poznámka

Získáme 2 l vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept