Jednoduchý recept

Králík na křenu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7585

Ingredience

0,5 ks Králičí maso
250 g Křen
100 g Máslo čerstvé
1 ks Pepř černý celý

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 804 kcal
Kilojoule 3 365kJ
7% Sacharidy 24 g
75% Tuky 56 g
8% Sodík 164 mg
98% Bílkoviny 55 g

Králík na křenu postup přípravy receptu:

1

Králíka osolíme a obalíme v nastrouhaném křenu, posypeme pepřem a přelijeme rozpuštěným máslem. Necháme jej odležet 24 hodin. Druhý den dáme péci do předehřáté trouby a během pečení přeléváme šťávou a podléváme horkou vodou.

Poznámka

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept