Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7593

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
292 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 284kJ
17% Sacharidy 60 g
6% Tuky 5 g
10% Sodík 209 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pilaf postup přípravy receptu:

1

Rýži přebereme a propláchneme. Na rozehřáté máslo v kastrole přidáme okapanou rýži a za stálého míchání ji osmahneme.

2

Zalijeme osolenou vodou, promícháme a necháme 3 minuty prudce vařit. Když se voda vsákne do rýže, ovážeme poklici ubrouskem a necháme na mírném ohni dodělat.

3

Místo vody můžeme použít k zalití rýže rajčatovou šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept