Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7597

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 789kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 10 g
4% Sodík 78 mg
37% Bílkoviny 21 g

Aliotta postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, zalijeme vodou, osolíme a opepříme.

2

Potom přidáme na kusy nakrájené rybí filé, petrželku a vše vaříme mírným varem.

3

Maso vyjmeme, ponecháme na teple a polévku odstavíme z ohně. Přilijeme žloutky rozkvedlané v trošce vývaru a citronovou šťávu.

Poznámka

K polévce podáváme osmažené žemle a rybí maso podáváme zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept