Jednoduchý recept

Čevapčiči ze skopového a vepřového masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7622

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Skopová kýta
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 985kJ
0% Sacharidy 1 g
91% Tuky 68 g
11% Sodík 227 mg
41% Bílkoviny 23 g

Čevapčiči ze skopového a vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme šlach, nakrájíme příčně a na dvakrát umeleme. Namleté maso osolíme, opepříme. Na prkénku posypaném moukou utvoříme váleček zhruba 5 cm průměru. Váleček rozkrájíme na šišky 2 cm široké a zaoblíme špičky.

2

Na pánvi potřené sádlem a řádně rozehřáté opékáme čevapčiči po všech stranách.

3

Čevapčiči se nesmí smažit, neboť by se při opékání vypékalo sádlo.

Poznámka

Jako přílohy podáváme tmavý chléb, sekanou cibuli a hořčici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept