Velikonoční hlavička I

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
924 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z krupice a osoleného mléka uvaříme kaši a necháme ji vychladnout.
  • 2
    Zatím, co nám kaše bude chladnout, drobně nasekáme vařené a okapané maso (nesmí být na kaši), přidáme do kaše. Přimícháme vejce rozšlehaná do pěny, nasekané petrželové natě, směs dle chuti přisolíme a řádně rozmícháme.
  • 3
    Tuhým tukem vymastíme zapékací mísu, směs do ní urovnáme, pokapeme tukem a upečeme dorůžova.
  • 4
    Pokrm podáváme teplý i studený. Jako přílohy podáváme saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.