Jednoduchý recept

Vepřová pečeně

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vepřová pečeně 5 1
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 765

Ingredience

1 špetka Kmín celý
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 990kJ
0% Sacharidy 0 g
54% Tuky 40 g
11% Sodík 219 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vepřová pečeně postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, osolíme, okmínujeme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vody a dáme do předem vyhřáté trouby.

2

V průběhu pečení maso přeléváme vypečenou šťávou, také obrátíme a pečeme doměkka. Dle potřeby musíme podlévat vodou.

3

Po upečení maso vyndáme z pekáče, necháme šťávu vydusit, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zalijeme troškou vody a provaříme.

4

K příloze podáváme bramborový knedlík a zelí, houskový knedlík nebo vařené brambory.

Komentáře a hodnocení

 
Luci69
Vepřová pečeně
Tak je supr. Taková dobrá masová šťávička. Uplně jednoduchý recept. Dejte masíčku jen dost času v troubě. A budete mít luuuxusní jídlo!§! Dobrou chuť smilesmile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept