Jednoduchý recept

Masová konzerva na houbách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7673

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Houby čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
400 g Vepřové ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 664kJ
3% Sacharidy 9 g
44% Tuky 33 g
4% Sodík 81 mg
38% Bílkoviny 21 g

Masová konzerva na houbách postup přípravy receptu:

1

Houby očistíme, nakrájíme a podusíme osolené na části sádla.

2

Na druhé polovině sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou a zasmahneme. Jíšku zalijeme šťávou z konzervy (nebo vývarem), rozšleháme a povaříme zhruba 20 minut.

3

Následně přidáme do omáčky podušené houby, rozdělené maso a dle potřeby přilijeme vývar.

Poznámka

Jako přílohy podáváme bramborové knedlíky a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept