Jednoduchý recept

Italská pizza

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7679

Ingredience

2 ks Bazalka
15 g Droždí
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Oregano sušené
3 ks Rajčata
50 ml Rajčatová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 968kJ
26% Sacharidy 95 g
3% Tuky 2 g
12% Sodík 239 mg
28% Bílkoviny 16 g

Italská pizza postup přípravy receptu:

1

Vytvoříme v mouce důlek.

2

Do 50ml vody rozdrobíme droždí, přidáme sůl a s mrkvovou šťávou a zbytkem vody vlijeme do důlku.

3

Vypracujeme těsto. Prohněteme a necháme vykynout na teplém místě.

4

Omáčku připravíme tak, že uvaříme rajčata, šťávu z rajčat, bazalku, česnek a oregano, dokud směs nezhoustne.

5

Poté vyválíme těsto a omáčku rozprostřeme na těsto.

Poznámka

Poklademe anglickou slaninou, žampiony, olivami nebo mozzarellou. Pečeme při 220 stupních 25 minut.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept