Italská pizza

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
2 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vytvoříme v mouce důlek.
  • 2
    Do 50ml vody rozdrobíme droždí, přidáme sůl a s mrkvovou šťávou a zbytkem vody vlijeme do důlku.
  • 3
    Vypracujeme těsto. Prohněteme a necháme vykynout na teplém místě.
  • 4
    Omáčku připravíme tak, že uvaříme rajčata, šťávu z rajčat, bazalku, česnek a oregano, dokud směs nezhoustne.
  • 5
    Poté vyválíme těsto a omáčku rozprostřeme na těsto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.