Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7707

Ingredience

2 kávová lžička Balsamico ocet
2 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule červená
1 kávová lžička Hořčice
12 ks Jehněčí kotlety
1 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Pesto
225 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 767 kcal
Kilojoule 3 211kJ
3% Sacharidy 12 g
71% Tuky 53 g
12% Sodík 243 mg
101% Bílkoviny 57 g

Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme gril.

2

Rozložíme na mřížku kotlety a potřeme polovinou pesta.

3

5 minut grilujeme, poté obrátíme, potřeme pestem a 4 minuty grilujeme, dokud nejsou hotové.

4

Připravíme si salsu. Smícháme olej s octem, medem a hořčicí a rajčata a cibulku v této směsi promícháme.

5

Okořeníme salsu, přidáme do ní bazalku.

6

Kotlety podáváme se salsou a ozdobené bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept