Jednoduchý recept

Vepřové maso s cizrnou po florentinsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7708

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
400 g Cizrna
1 kávová lžička Fenykl obecný
3 polévková lžíce Mascarpone
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
510 g Vepřová kýta
4 polévková lžíce Víno bílé
1 stroužek Česnek
225 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 758 kcal
Kilojoule 3 172kJ
19% Sacharidy 67 g
46% Tuky 34 g
17% Sodík 339 mg
83% Bílkoviny 47 g

Vepřové maso s cizrnou po florentinsku postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme olej ve velké pánvi.

2

Zpěníme nakrájenou cibuli, česnek a čili papričku a minutu smažíme.

3

Přidáme nakrájené vepřové maso na proužky a dozlatova smažíme 5 minut.

4

Přisypeme fenyklová semínka, přilijeme víno a 4 minuty smažíme.

5

Přidáme cizrnu a špenát a 4 minuty dusíme, aby špenát lehce povadl a voda se z něj vypařila.

6

Přidáme sýr mascarpone, zamícháme a podle chuti osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept