Recept

Kapr pečený po mlynářsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7726

Ingredience

1 ks Citrony
500 g Kapr obecný
1 špetka Kmín celý
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Olej stolní
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 335kJ
1% Sacharidy 4 g
31% Tuky 24 g
13% Sodík 257 mg
41% Bílkoviny 23 g

Kapr pečený po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osolíme, pomoučníme a okmínujeme.

2

Maso vložíme na rozehřátý olej a po obou stranách opečeme dočervena.

3

Před podáváním porce přelijeme rozehřátým máslem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme rozsekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept