Jednoduchý recept

Guláš z konzervovaného masa s fazolemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7737

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazole bílé
400 g Hovězí ve vlastní šťávě
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Slanina vepřová
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 398kJ
7% Sacharidy 26 g
20% Tuky 15 g
3% Sodík 69 mg
51% Bílkoviny 29 g

Guláš z konzervovaného masa s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Přebrané a vyprané fazole namočíme přes noc do vody.

2

V téže vodě je druhý den uvaříme do měkka a necháme okapat.

3

Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy, přidáme fazole, rajčatový protlak, šťávu z masa a maso nakrájené na stejné kousky.

4

Pokrm promícháme a posypeme sklovitě rozškvařenou slaninou.

Poznámka

Jako přílohy podáváme pečivo a saláty. Obměna : Namísto suchých fazolí můžeme použít konzervu fazolí v rajčatové omáčce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept