Video recept

Baskické rybí filé

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept
3 1 Baskické rybí filé 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7743

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Filé rybí
1 polévková lžíce Kečup
100 ml Olej stolní
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 700kJ
3% Sacharidy 12 g
35% Tuky 26 g
10% Sodík 201 mg
96% Bílkoviny 54 g

Baskické rybí filé postup přípravy receptu:

1

Rozmrazené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Spolu s jemně nakrájenou cibulí je zprudka opečeme na oleji.

2

Omyté papriky podélně rozpůlíme, zbavíme semen a naplníme je rybím masem. Navrch položíme půlky oloupaných rajčat. Pod papriky dáme dvě lžíce oleje, kečup a bílé víno. Dusíme asi 20 minut.

3

Filé podáváme s chlebem.

Komentáře a hodnocení

 
Michael.martin@sezam.cz
Baskické rybí filé
Velice jednoduchý a dobrý recept, který zvládne i začínající kuchtík! blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept