Baskické rybí filé

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Spolu s jemně nakrájenou cibulí je zprudka opečeme na oleji.
  • 2
    Omyté papriky podélně rozpůlíme, zbavíme semen a naplníme je rybím masem. Navrch položíme půlky oloupaných rajčat. Pod papriky dáme dvě lžíce oleje, kečup a bílé víno. Dusíme asi 20 minut.
  • 3
    Filé podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 30. 5. 2016
Baskické rybí filé
Velice jednoduchý a dobrý recept, který zvládne i začínající kuchtík! 😉