Jednoduchý recept

Rybí filé dušené v zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7748

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Filé z aljašské tresky
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
10 g Petržel - nať
200 g Rajčata
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 640kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 23 g
10% Sodík 198 mg
68% Bílkoviny 38 g

Rybí filé dušené v zelenině postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Vše osmažíme na rozehřátém másle.

2

Porce osušeného filé rychle opečeme na rozehřátém oleji, vložíme do připravené zeleniny, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme.

3

Asi po 10 minutách přidáme mletou papriku, přilijeme smetanu a necháme přejít var.

4

Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept