Recept

Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7752

Ingredience

600 g Brambory vařené ve slupce
400 g Filé z aljašské tresky
300 g Jablka
50 g Olej stolní
200 g Paprikové lusky čerstvé
200 g Rajčata
3 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 143kJ
12% Sacharidy 45 g
34% Tuky 25 g
31% Sodík 613 mg
52% Bílkoviny 29 g

Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky postup přípravy receptu:

1

Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a osolíme.

2

Brambory vložíme do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky nakrájené filé, zeleninu a jablka. Osolíme a zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci. Dáme zapéci.

3

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept