Recept

Vejce sázená po maďarsku

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7763

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
10 g Pažitka
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 503kJ
1% Sacharidy 4 g
47% Tuky 35 g
7% Sodík 141 mg
15% Bílkoviny 8 g

Vejce sázená po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Na rozehřáté máslo v ohnivzdorné míse rozložíme kolečka cibule, osmahneme je a posypeme mletou paprikou.

2

Na cibuli vyklepneme vejce tak, aby žloutky zůstaly celé, osolíme a zapečeme. Během zapékání pokropíme vejce hustou smetanou a posypeme je nakrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept