Jednoduchý recept

Srnčí pečeně přírodní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 7800

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Nové koření celé
8 ks Pepř černý celý
100 g Slanina vepřová
800 g Srnčí plec
1 kávová lžička Sůl
75 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 754 kcal
Kilojoule 3 155kJ
15% Sacharidy 56 g
35% Tuky 26 g
27% Sodík 542 mg
151% Bílkoviny 85 g

Srnčí pečeně přírodní postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme, protkneme slaninou a osolíme.

2

Zbytek slaniny drobně nakrájíme, rozškvaříme, přidáme máslo a na tuku osmahneme zeleninu s cibulí. Na tento základ vložíme maso, opečeme je po celém povrchu, mírně podlijeme a necháme péct do měkka. V průběhu pečení maso obrátíme.

3

Šťávu zahustíme moukou smíchanou se lžičkou másla, povaříme, procedíme na rozkrájené maso a prohřejeme.

Poznámka

Jako přílohy podáváme knedlíky nebo bramborové krokety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept