Jednoduchý recept

Okoun s piniovými ořechy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7805

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
2 ks Cibule
75 g Hrozinky
5 polévková lžíce Med včelí
1 hrst Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Ocet vinný
1 kg Okoun - filety
125 ml Olej olivový
60 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
180 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 512kJ
13% Sacharidy 48 g
38% Tuky 29 g
7% Sodík 135 mg
65% Bílkoviny 37 g

Okoun s piniovými ořechy postup přípravy receptu:

1

Na 4 proužky nařežeme každý filet a poprášíme moukou.

2

V pánvi rozpálíme polovinu oleje a z obou stran osmahneme osolené filety. Dáme je na mísu a opepříme.

3

Přilijeme do pánve zbylý olej a kolečka cibule smažíme 8 minut, dokud nezměknou a nezezlátnou.

4

Posypeme filety cibulí, sultánkami a piniovými semínky.

5

Zylé suroviny smícháme a nalijeme na filety.

6

Necháme marinovat, dokud nevychladnou, poté zakryjeme a dáme do lednice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept