Jednoduchý recept

Pepřový biftek se salsou z červené cibule

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7817

Ingredience

1 ks Cibule
2 kávová lžička Křenová pasta - Krenex
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Pepř černý celý
1 hrst Petržel - nať
3 ks Rajčata
2 polévková lžíce Rajčatová šťáva
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 967kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
18% Sodík 364 mg
56% Bílkoviny 31 g

Pepřový biftek se salsou z červené cibule postup přípravy receptu:

1

Rajčata zalijeme v míse horkou vodou a po 30 vteřinách je slijeme a odstraníme slupky a semínka a nasekáme najemno.

2

Dáme je do mísy s rajčatovou šťávou, lžící oleje, nakrájenou červenou cibulí, křenem, petrželkou, pepřem a promícháme. Přikryjeme a necháme hodinu odpočinout.

3

Předehřejeme gril.

4

Roztlučeme zrnka pepře.

5

Maso nakrájíme na bifteky, potřeme zbytkem oleje po všech stranách a posypeme roztlučeným pepřem.

6

Bifteky položíme na grilovací mřížku a po každé straně grilujeme 5 minut.

7

Podáváme se salsou z červené cibule a ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept