Vepřové maso se zeleninou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
29 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na menší kousky a zprudka osmahneme na sádle. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme, až změkne. Vložíme papriky nakrájené na nudličky, plátky rajčat, osolíme a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, přisypeme nasekanou petrželku a přilijeme smetanu. Dále už nevaříme.
  • 3
    Podáváme s bramborami nebo s knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 29. 1. 2016
Vepřové maso se zeleninou
Dusíme ve vlastní šťávě? Musela jsem přilít vodu, maso by nestihlo změknout. V postupu i v ingrediencích není napsáno. Potom mně zarazila část, kde se má maso vyjmout. Lovit kostičky masa v hrnci se mně nechtělo. Možná jsem tím recept úplně změnila, tak se omlouvám. Použila jsem plecko, kýta se mně zdá suchá. A nakonec jsem omáčku zahustila, po té co jsem vybrala jako přílohu knedlík 😁. Byla výborná 😋