Jednoduchý recept

Toskánská kuřecí prsa

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Toskánská kuřecí prsa 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7857

Ingredience

2 ks Citrony
800 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 450kJ
2% Sacharidy 7 g
20% Tuky 15 g
23% Sodík 469 mg
83% Bílkoviny 47 g

Toskánská kuřecí prsa postup přípravy receptu:

1

Omytá kuřecí prsa upravíme na plátky, osolíme, opepříme a zakapeme olejem a citronovou šťávou. Necháme asi 30 minut marinovat.

2

Potom jednotlivé porce obalujeme v mouce a rozšlehaných vejcích a smažíme na oleji. Usmažené kuře posypeme sekanou petrželkou a zdobíme dílky citronu.

Poznámka

Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Toskánská kuřecí prsa
Vynikající recept na toskánská kuřecí prsa vás přenese do krásných letních dnů, kdy jste si na dovolené užívali relaxace a svobody. Využijte tento recept k tomu, abyste si opět chvíli odpočinuli, protože jeho příprava je snadná a chutná báječně.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept