Jednoduchý recept

Vepřové steaky s bylinkovou salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 73 minut
Doba přípravy: 65 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7866

Ingredience

2 ks Ančovička - filety
3 hrnek Bazalka
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 polévková lžíce Ocet vinný
65 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 846kJ
4% Sacharidy 14 g
38% Tuky 29 g
16% Sodík 326 mg
64% Bílkoviny 36 g

Vepřové steaky s bylinkovou salsou postup přípravy receptu:

1

Na polovinu rozkrojíme rajčata, vložíme do zapékací mísy.

2

Pokapeme olivovým olejem a osolíme a opepříme.

3

Dáme do trouby a 45 minut pečeme při 200 stupních.

4

Rozmixujeme všechny přísady na salsu.

5

8 minut grilujeme steaky.

6

Podáváme se salsou a pečenými rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept