Herteplé s fazulú
80 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory
 - 1kusCibule
 - 200gramůFazole bílé
 - 80gramůSádlo škvařené
 - 1hrstVepřové škvarky
 - 2litryVoda pitná
 - 1lžičkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Fazole namočíme přes noc a uvaříme je doměkka v téže vodě. Po uvaření je scedíme.
 - 2Uvaříme ve slupce brambory, oloupeme a nakrájíme.
 - 3Osmažíme na sádle najemno nakrájenou cibuli, přidáme škvarky,fazole, brambory a osolíme. Vše dobře promícháme a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 15. 3. 2016
Herteplé s fazulú
Parádní selské jídlo, o tom není pochyb. 🙂 Navíc jsem jen dala trošku čerstvě drceného pepře a dala méně sádla. Škvarky  ještě taky pustí trošku tuku. Kdo má rád česnek, klidně může přidat. Za mě palec nahoru🙂