Jednoduchý recept

Herteplé s fazulú

  • Slovensko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Herteplé s fazulú 5 1
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 787

Ingredience

600 g Brambory
1 ks Cibule
200 g Fazole bílé
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Vepřové škvarky
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 858kJ
14% Sacharidy 51 g
27% Tuky 21 g
12% Sodík 243 mg
28% Bílkoviny 16 g

Herteplé s fazulú postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme přes noc a uvaříme je doměkka v téže vodě. Po uvaření je scedíme.

2

Uvaříme ve slupce brambory, oloupeme a nakrájíme.

3

Osmažíme na sádle najemno nakrájenou cibuli, přidáme škvarky,fazole, brambory a osolíme. Vše dobře promícháme a podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Herteplé s fazulú
Parádní selské jídlo, o tom není pochyb. smile Navíc jsem jen dala trošku čerstvě drceného pepře a dala méně sádla. Škvarky ještě taky pustí trošku tuku. Kdo má rád česnek, klidně může přidat. Za mě palec nahorusmile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept