Jednoduchý recept

Fazole nakyselo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 788

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Fazole bílé
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
24% Sacharidy 85 g
6% Tuky 5 g
217% Sodík 4 g
54% Bílkoviny 31 g

Fazole nakyselo postup přípravy receptu:

1

Fazole důkladně propláchneme vlažnou vodou a necháme 4 hodiny máčet ve studené vodě.

2

Pak je dolijeme vodou a zvolna vaříme, dokud nezměknou.

3

Osmažíme na sádle nakrájenou cibuli a vmícháme ji do fazolí. Osolíme, opepříme, přidáme ocet a necháme chvilku povařit.

4

Hotové fazole podáváme s kyselou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept