Směs ryb a plodů moře
50 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 55mililitrůVíno bílé
- 2lžičkyOregano sušené
- 0,5kilogramMořské plody mix
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusPórek
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 2kusyBobkový list
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5kilogramTreska aljašská
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
3 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Olej rozpálíme v hrnci, přidáme nakrájenou cibuli, pórek, česnek a doměkka smažíme.Přidáme nakrájená rajčata, bobkový list, petrželku, přilijeme víno, osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a 20 minut dusíme pod poklicí.
- 2Vložíme do hrnce tužší rybí maso a 5 minut povaříme. Přidáme jemnější rybu a plody moře.
- 3Vaříme 7 minut pod poklicí, dokud není maso měkké a skořápky plodů moře se neotevřou.
- 4Škeble, které se neotevřely, vyhodíme.
- 5Podáváme ozdobené oreganem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.