Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7901

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr krupice
3 polévková lžíce Hovězí vývar základní
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Křen
200 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 117 kcal
Kilojoule 489kJ
6% Sacharidy 22 g
158% Tuky 119 g
4% Sodík 75 mg
2% Bílkoviny 1 g

Mrkvový křen postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou mrkev a oloupaná jablka jemně nastrouháme a smícháme se strouhaným křenem.

2

Potom vše promícháme se zálivkou z vývaru, citronové šťávy, cukru a oleje.

3

Mrkvový křen se hodí k vařenému hovězímu a vepřovému masu a k uzeninám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept