Jednoduchý recept

Okurky po polsku

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7903

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
700 g Okurky
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
100 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 974kJ
5% Sacharidy 20 g
17% Tuky 13 g
7% Sodík 144 mg
19% Bílkoviny 11 g

Okurky po polsku postup přípravy receptu:

1

Oloupané okurky zbavíme jader, nakrájíme je na malé kostičky a v osolené vodě povaříme asi 6 minut.

2

Vodu ocedíme, okurky vložíme na pánev na polovinu másla a osmahneme. Přendáme je na mísu a posypeme natvrdo vařenými, nasekanými vejci a opepříme.

3

Na pánvi rozehřejeme zbylé máslo, přidáme nastrouhanou střídku z veky a osmažíme dorůžova. Střídkou posypeme směs na míse.

4

Nakonec hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept