Jednoduchý recept

Carbonada griolla

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7909

Ingredience

1 ks Brambory
1 ks Cibule
225 g Dýně
325 ml Hovězí vývar základní
150 g Kukuřice cukrová nakládaná
1 polévková lžíce Meruňky sušené
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
225 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
94,7 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
1 kg Telecí kýta
1 kávová lžička Tymián sušený
1 stroužek Česnek
4 ks Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 139kJ
12% Sacharidy 42 g
15% Tuky 11 g
26% Sodík 522 mg
105% Bílkoviny 59 g

Carbonada griolla postup přípravy receptu:

1

Osmahneme nakrájenou cibuli a česnek na rozpáleném oleji.

2

Přidáme kostičky masa, zvýšíme teplotu a smažíme za stálého míchání, dokud nezhnědne.

3

Přidáme nakrájená rajčata, vývar, tymián, petržel, osolíme a opepříme.

4

Přivedeme k varu a zmírníme teplotu. 25 minut dusíme.

5

Přidáme nakrájenou zeleninu na kostičky, kukuřici, rýži a sušené ovoce. Přiklopíme pánev a 25 minut dusíme. Mícháme a dle potřeby doplňujeme vývar.

6

Dle chuťi osolíme, opepříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept