Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7947

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
3 ks Jablka
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé
500 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 864kJ
9% Sacharidy 33 g
8% Tuky 6 g
18% Sodík 369 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zelí dušené s jablky postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme překrájené zelí, podlijeme a dusíme.

2

Po chvíli přidáme oloupaná, na nudličky nastrouhaná jablka. Zaprášíme moukou, osolíme, přisladíme, přilijeme víno a podusíme. Zelí má být sladkokyselé, sypké.

3

Podáváme k pečenému vepřovému masu, ke kachně, k uzenému masu a k uzeninám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept