Jednoduchý recept

Majonéza z kyselé smetany

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 8003

Ingredience

20 g Hořčice
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
7 ks Vaječný žloutek slepičí
1 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 885 kcal
Kilojoule 3 702kJ
4% Sacharidy 13 g
102% Tuky 77 g
21% Sodík 413 mg
65% Bílkoviny 36 g

Majonéza z kyselé smetany postup přípravy receptu:

1

Do misky dáme natvrdo vařené žloutky, osolíme je, opepříme a utřeme s hořčicí.

2

Potom za stálého míchání postupně přiléváme hustou zakysanou smetanu.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept