Recept

Polévka zelná s vepřovým a telecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8023

Ingredience

1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
250 g Telecí maso mleté
50 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso mleté
2 l Voda pitná
3 polévková lžíce Víno bílé
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 263kJ
1% Sacharidy 3 g
29% Tuky 22 g
30% Sodík 590 mg
38% Bílkoviny 21 g

Polévka zelná s vepřovým a telecím masem postup přípravy receptu:

1

Rozpůlíme opláchnuté bílé zelí, zalijeme vařící vodou a necháme vychladnout. Uvolníme a odřízneme 6 velkých listů.

2

Zpěníme na tuku nakrájenou cibuli a osmahneme mleté maso.

3

Necháme vychladnout a vmícháme vejce a petrželku.

4

Osolíme a opepříme.

5

Na zelné listy rozetřeme masovou hmotu, svineme listy a klademe těsně vedle sebe do kastrolu.

6

Zbylé zelné listy nakrájíme a nasypeme na závitky.

7

Bílým vínem zakapeme a dáme na 200 stupňů zapéct do trouby na 45 minut.

8

Pečeme dozlatova, zalijeme hovězím vývarem a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept