Jednoduchý recept

Hovězí roštěnky dušené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8032

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Hovězí roštěnka níz. peč.
1 ks Mrkev kořen
50 g Olej stolní
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 856 kcal
Kilojoule 3 580kJ
11% Sacharidy 41 g
71% Tuky 53 g
19% Sodík 389 mg
105% Bílkoviny 59 g

Hovězí roštěnky dušené postup přípravy receptu:

1

Tuk - lůj odstraníme z masa.

2

Oloupanou a nakrájenou cibuli a petržel zpěníme na tuku. Nařízneme maso, naklepeme, osolíme, obalíme ve strouhance, dáme k základu, přidáme nakrájenou mrkev na kolečka, zrnka pepře a osolíme.

3

Dusíme pod pokličkou.

4

Občas podléváme vodou a dusíme, dokud není maso měkké.

Poznámka

Jako přílohu podáváme brambory, rýži nebo těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept