Jednoduchý recept

Sekané telecí maso smažené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8043

Ingredience

0,5 ks Citrony
200 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl
500 g Telecí maso přední
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 809 kcal
Kilojoule 3 384kJ
4% Sacharidy 14 g
82% Tuky 62 g
20% Sodík 396 mg
83% Bílkoviny 47 g

Sekané telecí maso smažené postup přípravy receptu:

1

Na plátky nakrájíme telecí maso, naklepeme a najemno nasekáme nebo hrubě umeleme.

2

Osolíme, opepříme, doplníme citrónovou kůrou a petrželkou.

3

Upravíme na tvar kotlety.

4

Obalíme postupně v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

5

Po obou stranách osmahneme na rozehřátém oleji dozlatova.

Poznámka

Podáváme s vařenými brambory a mladým hráškem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept