Recept

Pomazánka z kyselého mléka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8054

Ingredience

10 g Celer sterilovaný
1 kávová lžička Hořčice
1 dl Mléko kefírové
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Mrkev sterilovaná
20 g Máslo čerstvé
20 g Okurky nakládané
1 ks Vejce slepičí
20 g Šunkový salám

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 718kJ
6% Sacharidy 22 g
38% Tuky 28 g
19% Sodík 386 mg
31% Bílkoviny 18 g

Pomazánka z kyselého mléka postup přípravy receptu:

1

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji kyselým mlékem a povaříme.

2

Po vychladnutí vmícháme hořčici, utřený žloutek a nasekaný bílek, jemně nakrájenou uzeninu, okurku a sterilovanou zeleninu.

3

Před podáváním necháme proležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept