Jednoduchý recept

Domácí sýr

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8058

Ingredience

1 špetka Kmín celý
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
200 g Tvaroh tvrdý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 81 kcal
Kilojoule 338kJ
1% Sacharidy 4 g
1% Tuky 0 g
10% Sodík 194 mg
26% Bílkoviny 14 g

Domácí sýr postup přípravy receptu:

1

Tvrdý tvaroh nakrájený na plátky prosolíme, okmínujeme, pokropíme pivem a vložíme do kamenné nádoby.

2

Nádobu převážeme čistou utěrkou, zakryjeme poklicí a necháme v teplé místnosti.

3

Uleželý sýr má být klihovatý, nesmí však zkysnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept