Zdravý recept

Pstruh na másle s mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8089

Ingredience

80 g Mandle
100 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 kg Pstruh
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 213kJ
2% Sacharidy 6 g
41% Tuky 31 g
16% Sodík 325 mg
100% Bílkoviny 56 g

Pstruh na másle s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a očištěné pstruhy osolíme uvnitř i zevně a dovnitř dáme lístky šalvěje.

2

Rozehřejeme na pánvi máslo, pstruhy naskládáme vedle sebe a pečeme. Zahýbeme pánví, aby se nepřipekla kůže.

3

Jednou pstruhy obrátíme, přisypeme lupínky mandlí a krátce opražíme.

4

Hotové pstruhy upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept