Jednoduchý recept

Pstruh na žampionech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8090

Ingredience

2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Šalvěj čerstvá
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
1% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
15% Sodík 300 mg
76% Bílkoviny 43 g

Pstruh na žampionech postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a omyté pstruhy osolíme uvnitř i zevně a dovnitř vložíme lístky šalvěje.

2

Rozehřejeme na pánvi máslo, pstruhy dáme vedle sebe a pečeme 15 minut. Pánví občas zamícháme, aby se kůže nepřichytila.

3

5 minut před dopečením přidáme nakrájené žampiony a podusíme.

4

Hotové pstruhy dáme na předehřátou mísu, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept