Jednoduchý recept

Holoubata smažená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8094

Ingredience

600 g Holoubata
135 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
81,5 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 973 kcal
Kilojoule 4 069kJ
10% Sacharidy 35 g
102% Tuky 76 g
15% Sodík 294 mg
60% Bílkoviny 34 g

Holoubata smažená postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme holoubata, rozdělíme na poloviny, osolíme a opepříme.

2

Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

3

Dozlatova osmažíme v rozehřátém oleji.

4

Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept