Jednoduchý recept

Zaječí hřbet a kýta, pečené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8143

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 ks Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 796kJ
1% Sacharidy 3 g
45% Tuky 34 g
13% Sodík 258 mg
50% Bílkoviny 28 g

Zaječí hřbet a kýta, pečené postup přípravy receptu:

1

Očistíme zaječí hřbet a kýtu, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme nakrájenou cibulí a petrželkou.

2

Pokapeme ze všech stran citrónovou šťávou, položíme na sebe a necháme odležet několik hodin.

3

Na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova zvěrinu osmahneme.

4

Podlijeme malým množstvím vody a do vyhřáté trouby dáme péct.

5

Během pečení podléváme šťávou a teplou vodou.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept