Recept

Grilovaná treska s glazírovanými ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8147

Ingredience

1 ks Citrony
1 polévková lžíce Cukr krupice
500 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 863kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 11 g
3% Sodík 69 mg
40% Bílkoviny 23 g

Grilovaná treska s glazírovanými ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Z citronu vylisujeme šťávu.

2

Rybí filé zakápneme polovinou citronové šťávy, ochutíme solí, pepřem a necháme chvíli odpočinout.

3

Mezitím omyjeme ředkvičky, odřízneme lístky, vložíme je do rendlíku a zalijeme vodou tak, aby byly ponořené do poloviny. Osolíme, přidáme zbytek citronové šťávy, lžíci másla, přivedeme k varu a bez pokličky necháme vodu téměř vyvařit. Poté přidáme zbytek másla, ochutíme pepřem, zasypeme cukrem a na mírném ohni dodusíme.

4

Grilovací pánev potřeme olejem, rozpálíme a ryby cca 3min po každé straně opečeme.

5

Rozdělíme na talíře a ihned podáváme s glazírovanými ředkvičkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept