Jednoduchý recept

Šlehačková bábovka

  • Česko
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Šlehačková bábovka 5 1
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 816

Ingredience

112,5 g Cukr krupice
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
510 g Mouka polohrubá
180 ml Smetana 33% (šlehačka)
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 305kJ
14% Sacharidy 50 g
12% Tuky 9 g
2% Sodík 34 mg
16% Bílkoviny 9 g

Šlehačková bábovka postup přípravy receptu:

1

Mouku smícháme s práškem do pečiva a s cukrem. Přidáme vejce a smetanu, vše dobře promícháme a těsto nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy.

2

Pečeme zvolna v předem předehřáté troubě přibližně 45 minut. Upečenou bábovku pocukrujeme.

Komentáře a hodnocení

 
JanaB
Šlehačková bábovka
Rychlá a jednoduchá bábovka.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept