Hovězí maso s okurkami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme ji na tuku.
  • 2
    Přidáme plátky z omytého masa, osolíme je a po obou stranách opečeme. Potom je mírně podlité dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Dále přidáme drobně nakrájené okurky a ještě chvíli podusíme.
  • 4
    Nakonec přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.