Recept

Kuřecí maso po myslivecku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 825

Ingredience

1 g Bobkový list
100 g Cibule
100 g Citrony
200 g Džem rybízový
1000 g Kuřecí prsa
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
30 g Sůl
300 ml Voda pitná
2 dl Víno červené
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 424kJ
5% Sacharidy 17 g
24% Tuky 18 g
70% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Kuřecí maso po myslivecku postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa (nebo stehna) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na kousky.

2

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova na slanině, kterou jsme nakrájeli na kostičky a částečně roztavili. Přidáme maso, rozlámaný bobkový list a mletý pepř. Vše mírně osmahneme.

3

Směs zaprášíme prosátou moukou, přidáme máslo, očištěné, omyté a na plátky nakrájené žampiony a znovu krátce osmahneme.

4

Nakonec pokrm mírně osolíme, zastříkneme vodou a vínem, podusíme, dochutíme citronovou šťávou a džemem.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept